Personvernerklæring


Denne databeskyttelseserklæringen klargjør typen, omfanget og formålet med behandlingen av personopplysninger (heretter kalt "data") i sammenheng med tilbudet av våre tjenester så vel som i vårt online tilbud og nettstedene, funksjonene og innholdet knyttet til det, samt eksterne online tilstedeværelser, som f.eks. vår sosiale medieprofil (heretter kalt "online tilbud"). Når det gjelder begrepene som brukes, for eksempel "behandling" eller "ansvarlig person", henviser vi til definisjonene i art. 4 i General Data Protection Regulation (GDPR).

ansvarlig

Suite 9424
PO Box 39018
Harewood
Christchurch 8545
New Zealand

Typer bearbeidet
Data - beholdningsdata (f.eks. Personlige stamdata, navn eller adresser) - kontaktinformasjon (f.eks. E-post, telefonnummer) - innholdsdata (f.eks. Tekstinntasting, fotografier, videoer) - bruksdata (f.eks. Besøkte nettsteder, interesse for innhold, tilgangstider) - meta / kommunikasjonsdata (f.eks. enhetsinformasjon, IP-adresser).
Kategorier av berørte personer Besøkende og brukere av online tilbudet (i det følgende refererer vi også til de berørte personene samlet som "brukere").

Formål med behandling
Levering av online tilbudet, dets funksjoner og innhold - Besvare kontakthenvendelser og kommunikasjon med brukere - Sikkerhetstiltak - Nå måling / markedsføring

Brukte vilkår
"Personopplysninger" er all informasjon som er relatert til en identifisert eller identifiserbar fysisk person (heretter kalt "registrert"); En fysisk person blir ansett som identifiserbar som kan identifiseres direkte eller indirekte, særlig ved å tilordne en identifikator som et navn, et identifikasjonsnummer, stedsdata, en online identifikator (f.eks. Informasjonskapsel) eller en eller flere spesialfunksjoner, som uttrykker den fysiske, fysiologiske, genetiske, psykologiske, økonomiske, kulturelle eller sosiale identiteten til denne naturlige personen. "Behandling" er en hvilken som helst prosess eller serie prosesser utført med eller uten hjelp fra automatiserte prosesser i forbindelse med personopplysninger. Begrepet går langt og inkluderer praktisk talt all håndtering av data. "Pseudonymisering" behandling av personopplysninger på en slik måte at personopplysningene ikke lenger kan tildeles en spesifikk registrert uten bruk av tilleggsinformasjon, forutsatt at denne tilleggsinformasjonen lagres separat og teknisk og organisatoriske tiltak som sikrer at personopplysningene ikke tildeles en identifisert eller identifiserbar fysisk person.

"Profilering" betyr enhver form for automatisk behandling av personopplysninger som består i å bruke disse personopplysningene til å evaluere visse personlige aspekter knyttet til en fysisk person, spesielt aspekter knyttet til arbeidsytelse, økonomisk situasjon, helse, personlig For å analysere eller forutsi preferanser, interesser, pålitelighet, oppførsel, hvor denne fysiske personen befinner seg eller endrer lokalitet. Den fysiske eller juridiske personen, myndigheten, institusjonen eller et annet organ som alene eller sammen med andre om formål og behandlingsmåte anses å være "ansvarlig person" av personopplysninger kalles. "Behandler" betyr en fysisk eller juridisk person, myndighet, institusjon eller annet organ som behandler personopplysninger på vegne av den ansvarlige.

Relevante rettslige grunner
I samsvar med art. 13 GDPR vil vi informere deg om det juridiske grunnlaget for databehandlingen vår. For brukere fra anvendelsesområdet for General Data Protection Regulation (GDPR), dvs. EU og EEC, gjelder følgende, med mindre det juridiske grunnlaget er nevnt i personvernerklæringen:
Det juridiske grunnlaget for å innhente samtykke er artikkel 6 nr. 1 bokstav a og artikkel 7 GDPR;
Det juridiske grunnlaget for behandling for å oppfylle våre tjenester og utføre kontraktsmessige tiltak samt svare på henvendelser er art. 6 par. 1 bokstav b GDPR;
Det juridiske grunnlaget for behandling for å oppfylle våre juridiske forpliktelser er artikkel 6 nr. 1 bokstav c GDPR;
I tilfelle vitale interesser til den registrerte eller en annen fysisk person krever behandling av personopplysninger, tjener artikkel 6 nr. 1 bokstav d DSGVO som hjemmel.
Det juridiske grunnlaget for behandlingen som kreves for å utføre en oppgave som er av offentlig interesse eller som utføres i utøvelsen av offisiell myndighet som er overført til den ansvarlige, er artikkel 6 (1) (e) GDPR.
Det juridiske grunnlaget for behandling for å sikre våre legitime interesser er artikkel 6 nr. 1 bokstav f GDPR.
Behandlingen av data for andre formål enn de de ble samlet inn for bestemmes i samsvar med kravene i art. 6 par. 4 GDPR.
Behandlingen av spesielle kategorier av data (i samsvar med art. 9 paragraf 1 GDPR) er basert på kravene i art. 9 paragraf 2 GDPR.

sikkerhetstiltak
Vi tar passende tekniske og organisatoriske tiltak i samsvar med de juridiske kravene, idet vi tar hensyn til det nyeste innen teknologien, implementeringskostnadene og typen, omfanget, omstendighetene og formålene med behandlingen, samt den forskjellige sannsynligheten for forekomst og alvorlighetsgrad av risikoen for fysiske personers rettigheter og friheter for å sikre et beskyttelsesnivå som er passende for risikoen.
Tiltakene inkluderer særlig å sikre konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet av data ved å kontrollere fysisk tilgang til dataene, samt tilgang, inndata, videresending, sikre tilgjengelighet og separasjon. I tillegg har vi satt opp prosedyrer som sikrer utøvelse av den registreredes rettigheter, sletting av data og reaksjon på datatrusler. Videre vurderer vi allerede beskyttelsen av personopplysninger under utvikling eller valg av maskinvare, programvare og prosedyrer, i samsvar med prinsippet om databeskyttelse gjennom teknologidesign og standardiseringsinnstillinger for databeskyttelse.

Samarbeid med kontraktbehandlere, felles ansvarlige personer og tredjeparter
Hvis vi utleverer data til andre personer og selskaper (kontraktbehandlere, fellesansvarlige personer eller tredjeparter) i løpet av behandlingen, overfører dem til dem eller på annen måte gir dem tilgang til dataene, gjøres dette bare på grunnlag av lovlig tillatelse (f.eks. Hvis dataene overføres til tredjeparter, for eksempel betalingstjenesteleverandører for å oppfylle kontrakten), har brukere samtykket, en juridisk forpliktelse gir dette eller basert på våre legitime interesser (f.eks. når du bruker agenter, webverter, etc.).
Hvis vi utleverer, overfører eller på annen måte gir tilgang til data til andre selskaper i vår gruppe av selskaper, gjøres dette spesielt for administrative formål som en legitim interesse og videre på lovlig grunnlag.

Overføringer til tredjelande
Hvis vi behandler data i et tredjeland (dvs. utenfor EU, EU, EØS eller Sveits) eller i sammenheng med bruk av tredjeparts tjenester eller utlevering eller overføring av data til andre personer eller selskaper skjer, dette skjer bare hvis det er gjort for å oppfylle våre (pre) kontraktsforpliktelser, på grunnlag av ditt samtykke, på grunnlag av en juridisk forpliktelse eller på grunnlag av våre legitime interesser. Med forbehold om juridiske eller kontraktsmessige tillatelser, behandler eller har vi dataene i et tredjeland bare hvis lovkravene er oppfylt. Dette betyr at behandlingen foregår for eksempel på grunnlag av spesielle garantier, for eksempel den offisielt anerkjente bestemmelsen av et databeskyttelsesnivå tilsvarende EU (f.eks. For USA gjennom "Privacy Shield") eller overholdelse av offisielt anerkjente spesielle kontraktsforpliktelser.

Rettigheter til registrerte
Du har rett til å be om bekreftelse på om de aktuelle dataene behandles og å be om informasjon om disse dataene, samt ytterligere informasjon og en kopi av dataene i samsvar med lovkravene.
Du har tilsvarende. de juridiske kravene for å be om utfylling av opplysningene om deg eller om korreksjon av uriktige opplysninger om deg.
I samsvar med lovkravene har du rett til å kreve at relevante data slettes umiddelbart, eller alternativt å be om en begrensning på behandlingen av dataene i samsvar med lovkravene. Du har rett til å kreve at dataene relatert til deg blir slettet. Du har gjort det tilgjengelig for oss i samsvar med lovkravene og for å be om at det overføres til andre ansvarlige parter.
I tillegg til, i samsvar med lovkravene, har du rett til å klage til vedkommende tilsynsmyndighet.
Du har rett til å tilbakekalle ditt samtykke med virkning for fremtiden.

rett til å
Du kan når som helst protestere mot fremtidig behandling av dataene som gjelder deg i samsvar med lovkravene. Innvendingen kan særlig gjøres mot behandling for direkte markedsføringsformål.

Cookies og rett til å motsette seg i direkte mail
"Cookies" er små filer som er lagret på brukernes datamaskiner. Ulike opplysninger kan lagres i informasjonskapslene. En informasjonskapsel brukes først og fremst til å lagre informasjonen om en bruker (eller den enheten der informasjonen lagres) under eller etter besøket i et online tilbud. Midlertidige informasjonskapsler, eller "øktkaker" eller "forbigående informasjonskapsler", er informasjonskapsler som slettes etter at en bruker forlater en Internett-tjeneste og lukker nettleseren sin. I en slik informasjonskapsel kan for eksempel innholdet i en handlekurv i en nettbutikk eller en innloggingsstatus lagres. Begrepet "permanent" eller "vedvarende" refererer til informasjonskapsler som forblir lagret selv etter at nettleseren er stengt. For eksempel kan innloggingsstatus lagres hvis brukerne besøker det etter flere dager. På samme måte, i en slik informasjonskapsel kan brukerens interesser lagres, som brukes til måling av mål eller markedsføringsformål. En "tredjepartskake" refererer til informasjonskapsler som tilbys av andre leverandører enn den personen som forvalter nettbasert tilbud (ellers, hvis det bare er deres informasjonskapsler, kalles dette "førsteparts cookies").
Vi kan bruke midlertidige og permanente informasjonskapsler og avklare dette som en del av vår personvernpolicy. Hvis brukere ikke vil at informasjonskapsler skal lagres på datamaskinen deres, blir de bedt om å deaktivere det tilsvarende alternativet i systeminnstillingene i nettleseren. Lagrede informasjonskapsler kan slettes i systeminnstillingene i nettleseren. Ekskludering av informasjonskapsler kan føre til funksjonelle begrensninger for dette online tilbudet. En generell innvending mot bruk av informasjonskapsler som brukes til markedsføring på nettet kan gjøres for et stort antall tjenester, spesielt når det gjelder sporing, via det amerikanske nettstedet http: // www. aboutads.info/choices/ eller EU-siden http://www.youronlinechoices.com/. Videre kan informasjonskapsler lagres ved å deaktivere dem i nettleserinnstillingene. Vær oppmerksom på at du da ikke kan bruke alle funksjonene i dette online tilbudet.

Sletting av data
Dataene som behandles av oss vil bli slettet eller begrenset i behandlingen av dem i samsvar med lovkravene. Med mindre det er uttrykkelig angitt i denne databeskyttelseserklæringen, blir dataene som er lagret av oss slettet så snart det ikke lenger er nødvendig for det tiltenkte formålet, og slettingen ikke er i strid med noen lovbestemte oppbevaringskrav.
Hvis dataene ikke blir slettet fordi de er nødvendige for andre lovlige formål, vil behandlingen av dem være begrenset. Dette betyr at dataene blokkeres og ikke behandles til andre formål. Dette gjelder for eksempel data som må oppbevares av kommersielle eller skattemessige årsaker.

Endringer og oppdateringer av personvernreglene
Vi ber deg om å informere deg regelmessig om innholdet i vår databeskyttelseserklæring. Vi vil tilpasse personvernerklæringen så snart endringene i databehandlingen utført av oss gjør dette nødvendig. Vi vil informere deg så snart endringene krever at du deltar (f.eks. Samtykke) eller annen individuell melding.

Bedriftsrelatert behandling
I tillegg behandler vi - kontraktsdata (f.eks. Kontraktens gjenstand, periode, kundekategori) - betalingsdata (f.eks. Bankopplysninger, betalingshistorikk) fra våre kunder, potensielle kunder og forretningspartnere for å tilby kontraktlige tjenester, tjenester og kundebehandling, markedsføring, reklame og markedsundersøkelser.

byrå tjenester
Vi behandler dataene til kundene våre som en del av våre kontraktuelle tjenester, som inkluderer konseptuell og strategisk rådgivning, kampanjeplanlegging, programvare- og designutvikling / rådgivning eller vedlikehold, implementering av kampanjer og prosesser / håndtering, serveradministrasjon, dataanalyse / konsulenttjenester og opplæringstjenester Lagerdata (f.eks. kundestamdata, for eksempel navn eller adresser), kontaktdata (f.eks. e-post, telefonnummer), innholdsdata (f.eks. tekstoppføringer, fotografier, videoer), kontraktsdata (f.eks. emne av kontrakten, løpetiden), betalingsdata (f.eks. bankdetaljer, betalingshistorikk), bruk og metadata (f.eks. i sammenheng med å evaluere og måle suksessen til markedsføringstiltak). I prinsippet behandler vi ikke spesielle kategorier av personopplysninger, med mindre disse er en del av en bestilt behandling. De berørte inkluderer våre kunder, interesserte parter og deres kunder, brukere, besøkende på nettstedet eller ansatte samt tredjeparter. Formålet med behandlingen er å tilby kontraktlige tjenester, fakturering og kundeservice. Det juridiske grunnlaget for behandling av resultater fra art. 6 avsnitt 1 bokstav b GDPR (kontraktuelle tjenester), art. 6 avsnitt 1 bokstav f GDPR (analyse, statistikk, optimalisering, sikkerhetstiltak). Vi behandler data som er nødvendige for etablering og oppfyllelse av de kontraktsmessige tjenestene, og påpeker nødvendigheten av utlevering av dem. Offentliggjøring til eksterne parter skjer bare hvis det er nødvendig i sammenheng med en ordre. Når vi behandler dataene som er gitt oss innenfor rammen av en ordre, handler vi i samsvar med instruksjonene fra klienten og de juridiske kravene for ordrebehandling i henhold til art. 28 GDPR og behandler ikke dataene til andre formål enn formålet med bestillingen.
Vi sletter data etter utløpet av lovlig garanti og sammenlignbare forpliktelser. nødvendigheten av å holde dataene kontrolleres hvert tredje år; i tilfelle av rettslige forpliktelser arkivering slettingen (6 HGB, J 257, perle. § 1 AO 10 J, perle. § 147 Abs. 1 para.) utføres etter utløps. Når det gjelder data som er opplyst hos oss i forbindelse med en bestilling fra klienten, slettes dataene i henhold til bestillingsbestemmelsene, i prinsippet etter slutten av bestillingen.

Personvernreglene i søknadsprosessen
Vi behandler søkerens data kun for formålet og i sammenheng med søknadsprosessen i samsvar med lovkravene. Behandlingen av søkerens data finner sted for å oppfylle våre (forhånds) kontraktlige forpliktelser i sammenheng med søknadsprosessen i henhold til artikkel 6 para. 1 lit. b. DSGVO Art. 6 para. 1 lit. f. DSGVO forutsatt at behandling av data er nødvendig for oss, for eksempel i forbindelse med rettslige prosedyrer (i Tyskland gjelder i tillegg § 26 BDSG).
Søknadsprosessen krever at søkere gir oss søknadsdataene. Nødvendige søknadsdata er, så langt vi tilbyr et elektronisk skjema merket, ellers resultatet av stillingsbeskrivelsene og inneholder i utgangspunktet informasjonen på person-, post- og kontaktadressene og søknadsdokumenter, for eksempel følgebrev, CV og sertifikatene. I tillegg kan søkere frivillig gi oss tilleggsinformasjon.
Ved å sende inn søknaden til oss, godkjenner søkerne behandlingen av deres data for søknadsprosessens formål i samsvar med typen og omfanget som er angitt i denne databeskyttelseserklæringen. I den grad det er spesielle kategorier av personopplysninger i henhold til art. . 9 par. 1 GDPR, de behandles også i samsvar med art. 9 paragraf 2 bokstav b GDPR (f.eks. Helsedata, for eksempel alvorlig funksjonshemmet status eller etnisk opprinnelse). I den grad det blir bedt om spesielle kategorier av personopplysninger i henhold til art. 9 paragraf 1 GDPR fra søkere under søknadsprosessen, behandles de også i samsvar med art. 9 paragraf 2 bokstav a GDPR (f.eks. Helsedata hvis dette er nødvendig for utøvelse av yrket Hvis søkere blir gjort tilgjengelige, kan de sende inn søknadene sine til oss ved hjelp av et elektronisk skjema på nettstedet vårt. Dataene blir kryptert og overført til oss i samsvar med den nyeste teknologien.
Videre kan søkere sende oss sine søknader via e-post. Vær imidlertid oppmerksom på at e-postmeldinger vanligvis ikke sendes i kryptert form, og at søkere selv må gi kryptering. Vi kan derfor ikke ta ansvar for overføringen av søknaden mellom avsenderen og mottaket på vår server og anbefaler derfor å bruke et elektronisk skjema eller postlevering. I stedet for å søke via elektronisk skjema og e-post, har søkere fortsatt mulighet til å sende oss søknaden pr. Post.
Dataene fra søkerne kan behandles videre av oss i tilfelle en vellykket søknad om ansettelsesformål. Ellers, hvis søknaden om et tilbud ikke lykkes, blir søkerens data slettet. Søkernes data vil også bli slettet dersom en søknad trekkes tilbake, som søkerne har rett til når som helst.
Oppsigelsen er gjenstand for en legitim avbestilling av kandidaten etter utløpet av en periode på seks måneder, slik at vi kan svare på eventuelle oppfølgingsspørsmål til søknaden og oppfylle våre forpliktelser etter likebehandlingsloven. Fakturaer for eventuell refusjon av reiseutgifter arkiveres i henhold til skatteforskriften.
Kommentarer og bidrag Hvis brukerne legger igjen kommentarer eller andre bidrag, kan deres IP-adresser lagres i 6 dager på grunnlag av våre legitime interesser i henhold til art. 1 nr. 7 lit. Dette gjøres for vår sikkerhet hvis noen etterlater ulovlig innhold i kommentarer og bidrag (fornærmelser, forbudt politisk propaganda, etc.). I dette tilfellet kan vi bli tiltalt for kommentaren eller bidraget og er derfor interessert i forfatterens identitet. Videre forbeholder vi oss retten til på grunnlag av våre legitime interesser i samsvar med art. 6 par. 1 bokstav f Behandle brukerinformasjon med det formål å oppdage spam.
På samme juridiske grunnlag forbeholder vi oss retten til å lagre IP-adressene til brukerne så lenge undersøkelsene varer og å bruke informasjonskapsler for å unngå flere stemmer. Den personlige informasjonen som kommuniseres i sammenheng med kommentarene og bidragene, enhver kontakt og nettside informasjon samt innholdsrelatert informasjon lagres permanent av oss inntil brukeren motsetter seg.

Soundcloud
Våre podcaster lagres på “Soundcloud” -plattformen, som tilbys av SoundCloud Limited, Rheinsberger Str. 76/77, 10115 Berlin, Tyskland, og spilles av fra denne plattformen.
For dette formålet integrerer vi såkalte Soundcloud-moduler på nettstedet vårt. Dette er avspillingsprogramvare som brukere kan bruke til å spille av podcaster. Soundcloud kan måle hvilke podcaster som blir lyttet til og i hvilken grad og behandle denne informasjonen pseudonymt for statistiske og forretningsmessige formål. For dette formålet kan informasjonskapsler lagres i brukerens nettleser og behandles med det formål å opprette brukerprofiler, for eksempel med det formål å vise annonser som tilsvarer brukerens potensielle interesser. Når det gjelder brukere som er registrert hos Soundcloud, kan Soundcloud tildele høreinformasjonen til profilene sine.
Bruken er basert på våre legitime interesser, dvs. interesse i en sikker og effektiv levering, analyse og optimalisering av vårt lydtilbud i samsvar med. Art. 6 nr. 1 lit. f. GDPR.
Ytterligere informasjon og valgmuligheter finnes i Soundclouds databeskyttelseserklæring: https://soundcloud.com/pages/privacy.
Blubrry Podcasting Services Vi bruker podcast-hosting- og statistikktjenesten Blubrry fra leverandøren Rawvoice, Inc., 5000 Arlington Center Blvd., Suite 2115 Upper Arlington, OH 43220, USA. Podcastene lastes inn av Blubrry eller overføres via Blubrry Blubrry behandler IP-adresser og enhetsinformasjon for å aktivere podcastnedlastinger / avspilling og for å bestemme statistiske data, for eksempel tilgangsnumre. Disse dataene anonymiseres eller pseudonymiseres av Blubrry før de lagres i databasen.
Bruken er basert på våre legitime interesser, dvs. interesse i en sikker og effektiv tilveiebringelse, analyse og optimalisering av vårt podcast-tilbud i samsvar med art. 6 avsnitt 1 bokstav f. GDPR. Blubrry er (for tiden i følge sin egen informasjon) sertifisert under Privacy Shield-avtalen og gir dermed en garanti for samsvar med europeisk databeskyttelseslov (https://create.blubrry.com/resources/about-blubrry/privacy-shield/) .
Ytterligere informasjon og valgmuligheter finnes i Blubrrys databeskyttelseserklæring: https://create.blubrry.com/resources/about-blubrry/privacy-policy/.
Podigee Podcast Hosting Vi bruker Podigee podcast hosting-tjenesten fra Podigee UG, Am Walde 2, 56249 Herschbach, Tyskland. Podcastene lastes av Podigee eller overføres via Podigee.
Bruken er basert på våre legitime interesser, dvs. interesse i en sikker og effektiv tilrettelegging, analyse og optimalisering av vårt podcast-tilbud i samsvar med art. 6 avsnitt 1 bokstav f. GDPR.
Podigee behandler IP-adresser og enhetsinformasjon for å aktivere podcastnedlastinger / avspilling og for å bestemme statistiske data, for eksempel tilgangsnumre. Disse dataene anonymiseres eller pseudonymiseres av Podigee før de lagres i databasen, med mindre de er nødvendige for levering av podcastene.
Mer informasjon og valgmuligheter finner du i Podigees personvernerklæring: https://www.podigee.com/de/about/privacy/.

Komme tilbake i kontakt
Når du kontakter oss (f.eks. Via kontaktskjema, e-post, telefon eller via sosiale medier), blir informasjonen gitt av brukeren brukt til å behandle kontaktforespørselen og til å behandle den i samsvar med artikkel 6 nr. 1 lit. (innenfor rammene av kontraktsforhold / kontraktsforhold), art. 6 avsnitt 1 bokstav f. (andre henvendelser) GDPR behandlet. Informasjonen gitt av brukerne kan behandles i et system for styring av kundeforhold ("CRM-system") eller en sammenlignbar forespørselsorganisasjon Vi sletter forespørslene hvis de ikke lenger er påkrevd. Vi gjennomgår kravet hvert annet år; De lovpålagte arkiveringspliktene gjelder også.

Nyhetsbrev
Med følgende informasjon informerer vi deg om innholdet i vårt nyhetsbrev, samt registrerings-, forsendelses- og statistiske evalueringsrutiner samt din innsigelsesrett. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, godtar du kvitteringen og prosedyrene som er beskrevet.
Innhold av nyhetsbrevet: Vi sender nyhetsbrev, e-post og andre elektroniske meldinger med annonseringsinformasjon (heretter "nyhetsbrev") med samtykke fra mottaker eller juridisk tillatelse. I den grad innholdet i et nyhetsbrev er konkret beskrevet, er de autoritative for samtykke fra brukerne. Forresten inneholder vårt nyhetsbrev informasjon om våre tjenester og oss.
Dobbel innkjøp og logging: Registrering for nyhetsbrevet er gjort i en såkalt dobbel innkjøpsprosedyre. Dette betyr at du vil motta en e-post etter at du har logget inn for å be om bekreftelse på din registrering. Denne bekreftelsen er nødvendig, slik at ingen kan registrere seg med eksterne e-postadresser. Registreringen av nyhetsbrevet blir logget for å bevise registreringsprosessen i henhold til lovkravene. Dette inkluderer lagring av pålogging og bekreftelsestid, samt IP-adressen. På samme måte blir endringer i dataene dine lagret hos forsendelsesleverandøren logget.
Referanser: For å abonnere på nyhetsbrevet, er det tilstrekkelig å angi din e-postadresse. Eventuelt ber vi deg om å gi et navn i nyhetsbrevet for personlig adresse.
Utsendelsen av nyhetsbrevet og den tilhørende ytelsesmålingen er basert på samtykke fra mottakeren i samsvar med art. 6 paragraf 1 bokstav a, art. 7 GDPR i forbindelse med § 7 paragraf 2 nr. 3 UWG eller hvis samtykke ikke er kreves, på grunnlag av våre legitime interesser i direkte markedsføring i samsvar med art. 6 avsnitt 1 i henhold til GDPR i forbindelse med seksjon 7 avsnitt 3 UWG. Loggføringen av registreringsprosessen er basert på våre legitime interesser i samsvar med art. 6 paragraf 1 lit. Vår interesse er rettet mot bruk av et brukervennlig og sikkert nyhetsbrevsystem som tjener både våre forretningsinteresser og forventningene til brukerne, og som også lar oss bevise samtykke.
Avbestilling / tilbakekalling - Du kan når som helst kansellere mottaket av vårt nyhetsbrev, dvs. tilbakekalle ditt samtykke. Du finner en lenke for å avbryte nyhetsbrevet på slutten av hvert nyhetsbrev. På grunnlag av våre legitime interesser kan vi lagre e-postadressene som ikke abonnerer i opptil tre år før vi sletter dem for å kunne bevise et tidligere gitt samtykke. Behandlingen av disse dataene er begrenset til formålet med et mulig forsvar mot krav. En individuell anmodning om sletting er mulig når som helst, forutsatt at den tidligere eksistensen av samtykke blir bekreftet samtidig.
Nyhetsbrev - Mailchimp Nyhetsbrevet sendes via posttjenesten "MailChimp", en distribusjonsplattform for nyhetsbrev fra den amerikanske leverandøren Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE # 5000, Atlanta, GA 30308, USA. Du kan se bestemmelsene om databeskyttelse for fraktleverandøren her: https://mailchimp.com/legal/privacy/. Rocket Science Group LLC d / b / a MailChimp er sertifisert under Privacy Shield-avtalen og gir dermed en garanti for å overholde det europeiske nivået på databeskyttelse (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active ). Transporttjenesteleverandøren brukes på grunnlag av våre legitime interesser i samsvar med art. 6 par. 1 lit. f GDPR og en ordrebehandlingsavtale i samsvar med art. 28 par. 3 S. 1 GDPR.
Transporttjenesteleverandøren kan bruke mottakerens data i pseudonym form, dvs. uten oppdrag til en bruker, for å optimalisere eller forbedre sine egne tjenester, for eksempel for å teknisk optimalisere forsendelsen og presentasjonen av nyhetsbrevet eller for statistiske formål. Imidlertid bruker ikke posttjenesteleverandøren dataene til mottakerne av nyhetsbrevet til å skrive til dem selv eller til å overføre dataene til tredjeparter.
Nyhetsbrevet sendes av posttjenesteleverandøren [NAVN, ADRESSE, LAND]. Du kan se databeskyttelsesforskriftene til fraktleverandøren her: [LINK TIL DATABESKYTTELSESREGULERINGENE]. Transporttjenesteleverandøren brukes på grunnlag av våre legitime interesser i samsvar med art. 6 par. 1 lit. f GDPR og en ordrebehandlingsavtale i samsvar med art. 28 par. 3 S. 1 GDPR.
Utsendelse service, datamottaker i anonymisert form, dvs. bruke uten oppdrag til en bruker, for å optimalisere eller forbedre sine egne tjenester, for eksempel bruk for teknisk optimalisering av forsendelsen og presentasjonen av nyhetsbrevet, eller for statistiske formål. Men skipsoperatøren ikke bruke dataene våre nyhetsbrev mottakere til å skrive dem selv eller data til tredjeparter å passere.
Nyhetsbrev - måling av suksess Nyhetsbrevet inneholder et såkalt "web beacon", dvs. en fil i pikselstørrelse som hentes fra serveren vår når nyhetsbrevet åpnes, eller hvis vi bruker en leverandør av frakttjenester, fra serveren. Som en del av denne hentingen, blir teknisk informasjon, for eksempel informasjon om nettleseren og systemet ditt, samt IP-adressen og tidspunktet for henting, samlet innledningsvis.
Denne informasjonen brukes til teknisk forbedring av tjenestene basert på de tekniske dataene eller målgruppene og deres leseadferd basert på deres hentingssteder (som kan bestemmes ved hjelp av IP-adressen) eller tilgangstidene. De statistiske undersøkelsene inkluderer også å avgjøre om nyhetsbrevet åpnes, når de åpnes og hvilke lenker som klikkes på. Av tekniske årsaker kan denne informasjonen tildeles de enkelte mottakerne av nyhetsbrevet. Imidlertid er det verken vårt mål, eller hvis det brukes, at transporttjenesteleverandøren å observere enkeltbrukere. Evalueringene tjener oss mye mer til å gjenkjenne lesevanene til brukerne våre og tilpasse innholdet vårt til dem eller å sende annet innhold i henhold til brukernes interesser. Dessverre er det ikke mulig å tilbakekalle suksessmålingen, i dette tilfellet hele abonnementet på nyhetsbrevet må avlyses.

Hosting og e-post
Hosting-tjenestene vi bruker tjener til å tilby følgende tjenester: Infrastruktur- og plattformtjenester, datakapasitet, lagringsplass og databasetjenester, sending av e-post, sikkerhetstjenester og teknisk vedlikeholdstjenester som vi bruker for å drifte dette online tilbudet. Vi eller vertsleverandøren vår behandler lagerdata, kontaktdata, innholdsdata, kontraktsdata, bruksdata, meta- og kommunikasjonsdata fra kunder, interesserte parter og besøkende på dette online tilbudet basert på våre legitime interesser i en effektiv og sikker levering av dette online tilbudet i samsvar med. Art. 6, paragraf 1 lit. f GDPR i forbindelse med artikkel 28 GDPR (inngåelse av en ordrebehandlingsavtale).

Innholdsleveringsnettverk fra Cloudflare
Vi bruker et såkalt "Content Delivery Network" (CDN), som tilbys av Cloudflare, Inc., 101 Townsend St, San Francisco, CA 94107, USA. Cloudflare er sertifisert under Privacy Shield-avtalen og gir dermed en garanti for å overholde europeisk databeskyttelseslov (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnZKAA0&status=Active).
En CDN er en tjeneste ved hjelp av hvilken innholdet i vårt online tilbud, spesielt store mediefiler som grafikk eller skript, blir levert raskere ved hjelp av regionalt distribuerte servere som er koblet via Internett. Behandlingen av brukerdata skjer utelukkende for de nevnte formålene og for å opprettholde sikkerheten og funksjonaliteten til CDN.
Bruken er basert på våre legitime interesser, dvs. interesse i en sikker og effektiv levering, analyse og optimalisering av vårt online tilbud i samsvar med art. 6 paragraf 1 bokstav f. GDPR.
Mer informasjon finner du i Cloudflare databeskyttelseserklæring: https://www.cloudflare.com/security-policy.

Google Analytics
Vi bruker (dvs. interesse for analyse, optimalisering og kostnadseffektiv drift av våre reserver i henhold til Art. 6 para. 1 element f. DSGVO) basert på våre legitime interesser Google Analytics, en tjeneste for webanalyse levert av Google, LLC ( "Google") en. Google bruker informasjonskapsler. Informasjonen som cookien om bruk av reservene fra brukeren blir vanligvis overført til en Google-server i USA og lagret der.
Google er sertifisert under Privacy Shield-avtalen og gir dermed en garanti for å overholde europeisk databeskyttelseslov (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).
Google vil bruke denne informasjonen på våre vegne, for å vurdere bruken av våre reserver av brukere, for å lage rapporter om aktivitetene innenfor dette online-tilbudet og for å gi andre, knyttet til bruk av dette nettstedet og internett-tjenester til oss. I dette tilfellet kan pseudonyme brukerprofiler av brukerne opprettes fra de behandlede dataene.
Vi bruker bare Google Analytics med aktivert IP-anonymisering. Dette betyr at brukerens IP-adresse vil bli forkortet av Google i medlemslandene i Den europeiske union eller i andre kontraherende stater i Avtalen om Det europeiske økonomiske samarbeidsområde. Bare i unntakstilfeller vil hele IP-adressen bli sendt til en Google-server i USA og forkortet der.
IP-adressen som overføres av brukerens nettleser, blir ikke slått sammen med andre Google-data. Brukere kan forhindre lagring av informasjonskapsler ved å angi nettleserprogramvaren. Brukere kan også forhindre Google i å samle inn data generert av informasjonskapselen og relatere til deres bruk av det elektroniske tilbudet og fra å behandle disse dataene ved å laste ned og installere nettleserprogrammet som er tilgjengelig under følgende lenke: http: // tools .google.com / dlpage / gaoptout? hl = de.
For mer informasjon om bruk av data fra Google, innstillings- og innvendingsalternativer, se Googles databeskyttelseserklæring (https://policies.google.com/privacy) og innstillingene for visning av annonser fra Google (https: // adssettings. google.com/authenticated).
Personopplysningene til brukerne vil bli slettet eller anonymisert etter 14 måneder.

Google Universal Analytics
Vi bruker Google Analytics i form av "Universal Analytics". "Universal Analytics" refererer til en prosess fra Google Analytics der brukeranalysen utføres på grunnlag av en pseudonym bruker-ID og en pseudonym profil av brukeren opprettes med informasjon fra bruk av forskjellige enheter (såkalt "kryss -enhetssporing ").

Målgruppedannelse med Google Analytics
Vi bruker Google Analytics for å bare vise reklame plassert i Googles annonseringstjenester og dets partnere for brukere som også har vist interesse for vårt online tilbud eller som har visse egenskaper (f.eks. Interesser i visse emner eller produkter som er basert på det besøkte Nettsteder), som vi overfører til Google (såkalt "remarketing" eller "Google Analytics-målgrupper"). Ved hjelp av remarketingmålgrupper vil vi også sørge for at annonsene våre samsvarer med brukernes potensielle interesse.

Google AdWords og konverteringsmåling
Vi bruker basert på våre legitime interesser (dvs. interesse for analyse, optimalisering og kostnadseffektiv drift av våre reserver i henhold til Art. 6 para. 1 element f. DSGVO) tjenestene som tilbys av Google, LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 , USA, ("Google").
Google er sertifisert under Privacy Shield-avtalen og gir dermed en garanti for å overholde europeisk databeskyttelseslov (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).
Vi bruker online markedsføringsprosessen Google "AdWords" for å plassere annonser i Googles annonseringsnettverk (f.eks. I søkeresultater, i videoer, på nettsteder osv.), Slik at de kan vises for brukere som har en antatt interesse for annonsene. Dette lar oss vise annonser for og innenfor vårt online tilbud på en mer målrettet måte for kun å presentere brukere med annonser som potensielt samsvarer med deres interesser. Hvis for eksempel en bruker får vist annonser for produkter som han var interessert i på andre tilbud på nettet, kalles dette "remarketing". For disse formål, når våre og andre nettsteder der Googles annonseringsnettverk er aktivt, blir en kode umiddelbart utført av Google og såkalte (re) markedsføringskoder (usynlig grafikk eller kode, også kalt " Web Beacons "kalt) integrert i nettstedet. Med deres hjelp lagres en individuell informasjonskapsel, dvs. en liten fil, på brukerens enhet (sammenlignbare teknologier kan også brukes i stedet for informasjonskapsler). Denne filen registrerer hvilke nettsteder brukeren har besøkt, hvilket innhold han er interessert i og hvilke tilbud brukeren har klikket på, samt teknisk informasjon om nettleseren og operativsystemet, henvisende nettsteder, besøkstid og annen informasjon om bruken av online tilbudet.
Videre mottar vi en individuell "konverteringskake". Informasjonen oppnådd gjennom informasjonskapselen brukes av Google til å generere konverteringsstatistikk for oss. Vi hører imidlertid bare det anonyme totale antallet brukere som klikket på annonsen vår og ble omdirigert til en konverteringssporingstagside. Vi mottar imidlertid ingen informasjon som personlig identifiserer brukere.
Dataene til brukerne er pseudonym behandlet i Googles annonseringsnettverk. For eksempel lagrer og behandler Google ikke brukernavn eller e-postadresser, men behandler de relevante dataene på en cookie-relatert måte i pseudonym-brukerprofiler. Det er, fra Google, at annonsene ikke blir administrert og vist til en spesifikt identifisert person, men til cookie-eieren, uansett hvem cookie-eieren er. Dette gjelder ikke hvis en bruker har uttrykkelig tillatt Google å behandle dataene uten denne pseudonymiseringen. Informasjonen samlet om brukere overføres til Google og lagres på Googles servere i USA.
Du finner mer informasjon om bruk av data fra Google, innstillings- og innvendingsalternativer i Googles databeskyttelseserklæring (https://policies.google.com/technologies/ads) og i innstillingene for visning av annonser fra Google (https: // adssettings.google.com/authenticated).

Facebook-piksler, egendefinerte målgrupper og Facebook-konvertering
På grunn av våre legitime interesser i analysen, optimaliseringen og den økonomiske driften av vårt online tilbud og for disse formålene, den såkalte "Facebook-pikslen" til det sosiale nettverket Facebook, som drives av Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025 , USA, eller hvis du er basert i EU, brukes Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland ("Facebook").
Facebook er sertifisert under Privacy Shield-avtalen og gir dermed en garanti for å overholde europeisk databeskyttelseslov (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active).
Ved hjelp av Facebook-pikselet er Facebook på den ene siden i stand til å bestemme besøkende til vårt online tilbud som en målgruppe for presentasjon av annonser (såkalte "Facebook-annonser"). Følgelig bruker vi Facebook-pikselet til å bare vise Facebook-annonser som er plassert av oss til Facebook-brukere som også har vist interesse for vårt online tilbud eller som har visse egenskaper (f.eks. Interesser i visse emner eller produkter som er basert på det besøkte Nettsteder) som vi overfører til Facebook (såkalt "Custom Audiences"). Ved hjelp av Facebook-pikselet vil vi også sørge for at Facebook-annonsene våre samsvarer med brukernes potensielle interesse og ikke er irriterende. Ved hjelp av Facebook-pikselet kan vi også forstå effektiviteten av Facebook-annonser for statistiske formål og markedsundersøkelsesformål ved å se om brukerne er blitt omdirigert til nettstedet vårt etter å ha klikket på en Facebook-annonse (såkalt "konvertering").
Behandlingen av dataene via Facebook er en del av Facebooks databruk policy. Følgelig generelle notater om presentasjonen av Facebook-annonser, i retningslinjene for dataforbruk av Facebook:
https://www.facebook.com/policy. Spezielle Informationen und Details zum Facebook-Pixel und seiner Funktionsweise erhalten Sie im Hilfebereich von Facebook: https://www.facebook.com/business/help/651294705016616.
Du kan motsette deg samlingen ved hjelp av Facebook-pikselet og bruken av dataene dine til å vise Facebook-annonser. For å angi hvilke typer annonser som vises til deg på Facebook, kan du ringe opp siden som er satt opp av Facebook og følge instruksjonene der på innstillingene for bruksbasert annonsering: https://www.facebook.com/settings?tab=ads. Innstillingene er plattformuavhengige, dvs. de er vedtatt for alle enheter som stasjonære datamaskiner eller mobile enheter.
Du kan også bruke informasjonskapsler for måling av rekkevidde og reklame via deaktiveringssiden til nettverksannonseringsinitiativet (http://optout.networkadvertising.org/) og det amerikanske nettstedet (http://www.aboutads.info/) valg) eller det europeiske nettstedet (http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/).
Visual Website Optimizer Innenfor vårt online tilbud blir tjenesten Visual Website Optimizer (et tilbud fra Wingify Software) brukt på grunnlag av våre legitime interesser (dvs. interesse for analyse, optimalisering og økonomisk drift av vårt online tilbud i henhold til Art. 6 Para. 1 lit. f Private Limited, 404, Gopal Heights, Netaji Subhash Place, Pitam Pura, Delhi 110034, India).
Visual Website Optimizer tillater i sammenheng med såkalte "A / B-Testings", "Click tracking" og "Heatmaps" å forstå hvordan forskjellige endringer på et nettsted påvirker (f.eks. Endringer i inndatafelt, design osv.) . A / B-tester tjener til å forbedre brukervennligheten og ytelsen til online-tilbud. For eksempel får brukerne vist forskjellige versjoner av et nettsted eller dets elementer, for eksempel inndataskjemaer, der plasseringen av innholdet eller merkingen av navigasjonselementene kan variere. På bakgrunn av brukernes oppførsel, for eksempel å dvele på nettstedet over lengre tid eller hyppigere samhandling med elementene, kan det deretter bestemmes hvilke av disse nettstedene eller elementene som svarer mer til brukernes behov. . Med "klikksporing" kan brukere holde oversikt over bevegelsene sine i et helt online tilbud. Siden resultatene av disse testene er mer nøyaktige hvis brukerinteraksjonen kan spores over en viss periode (f.eks. Kan se om en bruker ønsker å returnere), lagres informasjonskapsler vanligvis på brukernes datamaskiner for disse testformålene. "Heatmaps" er musebevegelser av brukerne, som kombineres for å danne et helhetsbilde, ved hjelp av hvilket det kan gjenkjennes, for eksempel hvilke nettstedselementer som er foretrukket og hvilke nettstedselementer brukere foretrekker mindre.
Informasjonskapsler lagres bare på brukernes enheter for disse testformålene. Bare pseudonyme brukerdata blir behandlet. For ytterligere informasjon henviser vi til databeskyttelseserklæringen til Visual Website Optimizer: https://vwo.com/privacy-policy/.
Hvis du ikke vil at Visual Website Optimizer skal registrere bruksatferden din, kan du motsette deg datainnsamlingen ved hjelp av denne lenken: https: // [PLEASE-YOUR DOMAIN-INSERT] /? Vwo_opt_out = 1.

Online tilstedeværelse i sosiale medier
Vi opprettholder en online tilstedeværelse innen sosiale nettverk og plattformer for å kunne kommunisere med kundene, interesserte parter og brukere som er aktive der og for å informere dem om våre tjenester.
Vi vil påpeke at brukerdata kan behandles utenfor EU. Dette kan føre til risiko for brukeren fordi det for eksempel kan gjøre det vanskeligere å håndheve brukernes rettigheter. Når det gjelder amerikanske leverandører som er sertifisert under Privacy Shield, vil vi påpeke at de forplikter seg til å overholde databeskyttelsesstandardene i EU.
I tillegg blir brukerdata vanligvis behandlet for markedsundersøkelser og reklameformål. For eksempel kan brukerprofiler opprettes ut fra brukeratferden og interessene til brukeren som følger av dette. Bruksprofilene kan i sin tur brukes for eksempel til å plassere annonser innenfor og utenfor plattformene som antagelig samsvarer med brukernes interesser. For disse formål lagres informasjonskapsler vanligvis på brukerens datamaskin, der bruksadferd og interesser til brukeren lagres. Videre kan data lagres i brukerprofilene uavhengig av enhetene som brukes av brukerne (spesielt hvis brukerne er medlemmer av de respektive plattformene og er logget på dem).
Behandlingen av personopplysningene til brukerne skjer på grunnlag av våre legitime interesser i effektiv informasjon om brukerne og kommunikasjon med brukerne iht. Art. 6 nr. 1 lit. f. GDPR. Hvis brukerne blir spurt av de respektive leverandørene av plattformene om deres samtykke til databehandlingen beskrevet ovenfor, er det juridiske grunnlaget for behandlingen art. 6 par. 1 lit. a., art. 7 GDPR.
For en detaljert beskrivelse av den respektive behandlingen og mulighetene for innsigelse (fravalg), henviser vi til følgende koblede informasjon fra leverandøren.
Også når det gjelder forespørsler om informasjon og påstand om brukerrettigheter, påpeker vi at disse kan gjøres mest effektive med leverandørene. Bare leverandørene har tilgang til brukerens data og kan treffe passende tiltak og gi informasjon. Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du kontakte oss.
- Facebook, sider, grupper, (Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland) på grunnlag av en avtale om felles behandling av personopplysninger - personvernerklæring: https: // www. facebook.com / about / privacy /, spesielt for sider: https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data, opt-out: https://www.facebook.com/settings?tab=ads og http : // www.youronlinechoices.com, Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active.
- Google / YouTube (Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) - Personvernregler: https://policies.google.com/privacy, Opt-out: https://adssettings.google.com/ autentisert, Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active.
- Instagram (Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA) - databeskyttelseserklæring / fravalg: http://instagram.com/about/legal/privacy/.
- Twitter (Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA) - Databeskyttelseserklæring: https://twitter.com/de/privacy, Opt-out: https://twitter.com / personalisering, Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active.
- Pinterest (Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA) - databeskyttelseserklæring / fravalg: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy.
- LinkedIn (LinkedIn Ireland Unlimited Company Wilton Place, Dublin 2, Irland) - personvernregler https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy, opt-out: https://www.linkedin.com/psettings/ gjest -kontroll / retargeting-opt-out, Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active.
- Xing (XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Tyskland) - Databeskyttelseserklæring / fravalg: https://privacy.xing.com/de/datenschutzerklaerung.
- Wakalet (Wakelet Limited, 76 Quay Street, Manchester, M3 4PR, Storbritannia) - Personvern / Opt-out: https://wakelet.com/privacy.html.
- Soundcloud (SoundCloud Limited, Rheinsberger Str. 76/77, 10115 Berlin, Tyskland) - Personvern / Opt-out: https://soundcloud.com/pages/privacy.
Integrering av tjenester og innhold fra tredjeparter Vi bruker innhold eller tjenestetilbud fra tredjeparter innenfor vårt online tilbud basert på våre legitime interesser (dvs. interesse i analyse, optimalisering og økonomisk drift av vårt online tilbud i henhold til art. 6 par. 1 lit. f. GDPR) for å innlemme innholdet og tjenestene, for eksempel videoer eller skrifttyper (heretter referert til som "innhold").
Dette forutsetter alltid at tredjepartsleverandører av dette innholdet oppfatter brukernes IP-adresse, ettersom de ikke vil kunne sende innholdet til nettleseren sin uten IP-adressen. IP-adressen kreves derfor for å vise dette innholdet. Vi streber etter å bare bruke innhold hvis respektive leverandører bare bruker IP-adressen til å levere innholdet. Tredjepartsleverandører kan også bruke såkalte pikselkoder (usynlig grafikk, også kjent som "web beacons") for statistiske eller markedsføringsformål. "Pikselkoder" kan brukes til å evaluere informasjon som besøkstrafikk på sidene på dette nettstedet. Den pseudonyme informasjonen kan også lagres i informasjonskapsler på brukerens enhet og inneholder blant annet teknisk informasjon om nettleseren og operativsystemet, henvisende nettsteder, besøkstid og annen informasjon om bruken av vårt online tilbud, samt å være lenket til slik informasjon fra andre kilder.
Vi kan integrere videoene fra plattformen "Vimeo" fra leverandøren Vimeo Inc., oppmerksomhet: Legal Department, 555 West 18th Street New York, New York 10011, USA. Databeskyttelseserklæring: https://vimeo.com/privacy. Vi påpeker at Vimeo kan bruke Google Analytics og henvise til personvernreglene (https://policies.google.com/privacy) og velge bort alternativer for Google Analytics (http://tools.google.com / dlpage / gaoptout ? hl = de) eller Google-innstillingene for databruk i markedsføringsøyemed (https://adssettings.google.com/).
YoutubeVi bygger inn videoene fra «YouTube» -plattformen levert av Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Databeskyttelseserklæring: https://www.google.com/policies/privacy/, Opt-out: https://adssettings.google.com/authenticated.
Google Maps Vi integrerer kartene til “Google Maps” -tjenesten fra Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. De behandlede dataene kan omfatte spesielt brukernes IP-adresser og stedsdata, som imidlertid ikke samles inn uten deres samtykke (vanligvis i sammenheng med innstillingene til deres mobile enheter). Dataene kan behandles i USA. Databeskyttelseserklæring: https://www.google.com/policies/privacy/, Opt-out: https://adssettings.google.com/authenticated.
Twitter Innenfor vårt online tilbud kan funksjoner og innhold i Twitter-tjenesten, som tilbys av Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA, integreres. Dette kan for eksempel omfatte innhold som bilder, videoer eller tekster og knapper som brukere kan dele innhold med fra dette online tilbudet innen Twitter. Hvis brukerne er medlemmer av Twitter-plattformen, kan Twitter tildele tilgangen til innholdet ovenfor og fungerer til profilene til brukerne der. Twitter er sertifisert under Privacy Shield-avtalen og gir dermed en garanti for å overholde europeisk databeskyttelseslov (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active). Databeskyttelseserklæring: https://twitter.com/de/privacy, Opt-Out: https://twitter.com/personalization.
Instagram Innenfor vårt online tilbud kan funksjoner og innhold i Instagram-tjenesten, som tilbys av Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA, integreres. Dette kan for eksempel omfatte innhold som bilder, videoer eller tekster og knapper som brukere kan dele innhold med fra dette online tilbudet på Instagram. Hvis brukerne er medlemmer av Instagram-plattformen, kan Instagram tilordne tilgangen til innholdet og funksjonene ovenfor til profilene til brukerne der. Instagram databeskyttelseserklæring: http://instagram.com/about/legal/privacy/.
Pinterest Innenfor vårt online tilbud kan funksjoner og innhold i Pinterest-tjenesten, som tilbys av Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA, integreres. Dette kan for eksempel omfatte innhold som bilder, videoer eller tekster og knapper som brukere kan dele innhold fra dette online tilbudet innen Pinterest. Hvis brukerne er medlemmer av Pinterest-plattformen, kan Pinterest tilordne tilgangen til ovennevnte innhold og funksjoner til profilene til brukerne der. Pinterest databeskyttelseserklæring: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy.
LinkedIn Innenfor vårt online tilbud kan funksjoner og innhold i LinkedIn-tjenesten, som tilbys av LinkedIn Ireland Unlimited Company Wilton Place, Dublin 2, Irland, integreres. Dette kan for eksempel omfatte innhold som bilder, videoer eller tekster og knapper som brukere kan dele innhold fra dette online tilbudet i LinkedIn. Hvis brukerne er medlemmer av LinkedIn-plattformen, kan LinkedIn tildele ovennevnte innhold og funksjoner til profilene til brukerne der. Databeskyttelseserklæring fra LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy .. LinkedIn er sertifisert under Privacy Shield-avtalen og gir dermed en garanti for å overholde europeisk databeskyttelseslov (https: // www. privacyshield. gov / deltaker? id = a2zt0000000L0UZAA0 & status = Aktiv). Databeskyttelseserklæring: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy, Opt-Out: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out.